Flawonoidy i ich zalety

- oczyszczają,
- rozpuszczają blaszki miażdżycowe,
- wspomagają apoktozę (tzn. samobójczą śmierć komórek nowotworowych),
- usprawniają stawy,
- wiążą ze sobą enzymy, odpowiedzialne za powstawanie chorób.
Wiemy, że istnieje coś takiego jak wolne rodniki i wiemy, że one nam szkodzą. Bioflawonoidy nazywane są przez naukowców „łapaczami wolnych rodników”.
Najważniejsze jest aby jeść żywe flawonoidy, tzn. nie zabijać ich obróbką, bo martwe flawonoidy są bezużyteczne. Wystarczy 50 stopni, aby je zabić.
Cera osób, którzy jedzą flawonoidy wygląda lepiej. Zmarszczki są spłycone, cera jest gładka i pełna blasku, okolice oczu wyciągnięte. Flawonoidy odżywiają nas wewnętrznie i zewnętrznie.
Flavon – czym jest?
Flavon jest zdrowym sposobem na życie, jest pomocą. Pomocą dotyczącą nie tylko dobrej kondycji zdrowotnej, ale przede wszystkim pomocą w pozbyciu się wielu schorzeń czy dolegliwości. Flavon jest niezastąpionym źródłem składników, jakie powinniśmy przyjmować w ciągu dnia.
Poznaj produkt Flavon lepiej!